skip to Main Content

Partners

De Light Challenge is niet mogelijk zonder partners uit het bedrijfsleven; zij zorgen voor input en delen hun kennis met de teams. De partners geven invulling aan verschillende workshops en leveren bijvoorbeeld een coach die de teams gedurende de wedstrijd begeleidt. Niet alleen vanuit de lichtbranche maar juist door de veelzijdigheid van de opdracht zijn we ook bewust op zoek naar bedrijven uit andere takken van sport.

In de Light Challenge is nog ruimte voor een aantal partners. Iets voor uw bedrijf?

Meld je nu aan!

Wat het partnerschap u kan brengen:
• De pijlers van de Light Challenge zijn duurzaamheid, innovatie en circulaire economie. Als uw bedrijf zich daar ook mee associeert, is het partnerschap een perfect instrument om uw (communicatieve) doelstellingen te halen.
• U zit eerste rang bij de ontwikkeling van de nieuwe ideeën en concepten. Zo leert u van de nieuwe generatie en de nieuwe technieken.
• De opzet is multidisciplinair en landelijk. Zo komt u in contact met andere bedrijven en organisaties.
• Uiteraard mag u rekenen op veel exposure. Want:
– er is veel media-aandacht voor de Light Challenge, Acquire Publishing (uitgever van veel vakbladen) is een van de mediapartners;
– onze partners noemen we op de website, in nieuwsuitingen, op presentatiemomenten en uiteraard tijdens het Lichtfestival en de finale in december 2018.
• Als partner wordt u aan 1 van de deelnemende teams gekoppeld. Zo zit u eerste rang bij het designproces. Uw exposure nog meer vergroten? Dat kan door een actieve rol te spelen door bijvoorbeeld:
– uw nieuwste kennis, producten en technologie te delen tijdens één van de masterclasses;
– invulling te geven aan één van de presentatiemomenten tijdens de Challenge;
– als coach een studententeam onder uw hoede nemen.

Voor 2.500 euro bent u partner van deze extra lange Light Challenge. Met deze bijdrage kunnen studenten innoveren, experimenteren en uiteindelijk bouwen aan een ‘beleefbaar’ object. Want de eindresultaten krijgen daadwerkelijk een plek op de plaats waarvoor ze zijn ontworpen en gebouwd.
De Light Challenge is een wedstrijd waar niemand aan hoeft te verdienen; alle partnerbijdragen komen ten goede aan de teams en de inhoud van het geboden programma.

Partners OVL symposium Light Challenge 2018

Partners Light Challenge 2018

Media partners Light Challenge 2018

Supporters Light Challenge 2018

Back To Top