Typa

 

Win de Tauw Young Potential Award!

Ook dit jaar reikt advies- en ingenieursbureau Tauw de Tauw Young Potential Award uit voor de beste individuele deelnemer aan Light Challenge. De winnaar verdient een half jaar stage bij Tauw óf een half jaar contract als je nog dit jaar afstudeert.

 

Deelnemers Tauw Young Potential Award 2015:

Uit de aanmeldingen voor de Tauw Young Potential Award zijn de volgende deelnemers van de Light Challenge 2015 geselecteerd :
Nico Oost (team Smallingerland/Drachten), student Human Technology,
Hanze Hogeschool Groningen

Gerke van Garderen (team Nijmegen) student Industrial Design, TU/E

Myrthe van Dongen (team Nijmegen) studente Industrial Design, TU/E

Nick Cornelissen (team Amsterdam) student Engeneering, Design & Innovation, Hogeschool van Amsterdam

Martijn Schokker (team Groningen) student Human Technology, Alfa College Groningen.

U kunt met deze 5 genomineerden kennis maken tijdens het feedbackmoment op 21 mei aanstaande. Zij stellen zich dan aan de jury van de Tauw Young Potential Award en het publiek voor. De uiteindelijke winnaar van de TYPA wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke finale-avond op 2 juli in Nijmegen.

 

Hoe werkt het?

De teamcoaches en twee medewerkers van Tauw observeren de prestaties van elk team en in het bijzonder alle individuele teamleden. Tijdens de feedbackbijeenkomst op 21 mei in Utrecht worden er maximaal 5 genomineerden bekendgemaakt op basis van de volgende criteria:

  • Competenties: proactief, gericht op samenwerking, communicatief sterk, analytische scherpte gekoppeld aan hands-on mentaliteit
  • Kennis: sluit aan bij het werkveld van Tauw, wat overigens zeer breed is: van ecologie tot planologie, van civiele techniek tot milieuadvies

Tauw neemt vooraf contact op met de genomineerden. Op de eindbijeenkomst van 2 juli in Nijmegen wordt de winnaar bekendgemaakt.

 

Tauw en Light Challenge

Tauw vindt de Light Challenge een inspiratie voor de openbare inrichting van Nederland, waarin duurzame openbare verlichting een steeds prominentere rol krijgt. Tauw draagt graag bij aan de Light Challenge door het organiseren van een masterclass en met de Tauw Young Potential Award. De Award biedt de winnaar een unieke mogelijkheid voor een interessante stage of eerste werkervaring. Dat kan zelfs uitmonden in een langer dienstverband, getuige één van de vorige winnaars in dit filmpje.

 

Hoe werkt het?

  • Jury: teamcoaches + Tauw
  • Observeren individuele deelnemers
  • Kijken naar communicatie en samenwerking, proactieve houding, analytisch énhands-on
  • Opleiding moet aansluiten bij werkvelden Tauw
  • 21 mei: bekendmaking genomineerden (max. 5)
  • 2 juli: bekendmaking winnaar

 

Aanmelden kan hier.

 

Contactpersoon:
Hans Notkamp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Contact

Rixt Muller-Wind
Projectleider Light Challenge
E: lightchallenge@heerenveen.nl
T: 0513-617619